Janella kaappisänky ja vuodesohva​

Janella-kaappisängyn yksityiskohdat on suunniteltu yhteistyössä päiväkotihenkilöstön kanssa

Kiinnitimme erityistä huomiota turvallisuuteen, kuitenkaan työergonomiaa tai käytännöllisyyttä unohtamatta. Valmistamissamme kaappisängyissä on aina korkeat turvallisuusvaatimukset täyttävät turvalaidat yläsängyssä, alasängyn kiinteät vierähtämissuojat vakiona, turvalukitus, kolkutinesto sekä sängyn päätyyn turvalaidaksi käännettävät kaksiaskelmaiset tikkaat.

Vakiomallissamme käytännöllisyyttä ja turvallisuutta on lisätty yläsängyn toiseen laitaan sijoitetulla vuodevaatteiden sijaamista ja lapsen hoitoa helpottavalla alaslaskettavalla saranoidulla osalla. Janella -kaappisänky on EU mallirekisteröinnillä suojattu.

Vakiomallin rinnalla tuotannossamme on myös edullisempi kaappisänkymalli, jossa yläsängyn korkeat turvalaidat ovat kiinteät ilman alaslaskettavaa saranoitua osaa sekä tikaspuut ovat kiinteät.

 Janella -vuodesohva tarjoaa nukkumatilat kolmelle lapselle helposti. Sohvan alta vedettävät sängyt tarjoavat nopean vuode ratkaisun, sekä suljettuna ollessaan on tyylikäs ja laadukas sohvaistuin. Alasänkyjen patjat ovat samankokoiset kuin kaappisängyssäkin ja yläpetinäkin käytettävä sohvaistuin on verhoiltu laadukkaalla Niroxx kankaalla. 

Joustava tuotantomme mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut. Meiltä myös laadukkaat sänkyihimme sopivat patjat. 
Tutustu myös päiväkotikäyttöön soveltuviin KIDSET ja MUUNNOS-sarjoihin.